Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 100 • БМ 10 • К 90
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 78
  • Конкурс на бюджет: 13
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 89
  • Конкурс на бюджет: 8.9
  • Зараховано: 60
  • Оригіналів: 59
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дімов О. М. 179.000 До наказу (б) 168 172 188
  • Українська мова: 168
  • Історія України: 172
  • Фахове випробування: 188
+
2 Андрєєв Д. А. 153.000 До наказу (б) 172 168 136
  • Українська мова: 172
  • Історія України: 168
  • Фахове випробування: 136
+
3 Пишний С. Є. 146.000 До наказу (б) 134 138 156
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 138
  • Фахове випробування: 156
+
4 Янченко В. І. 114.000 До наказу (б) 104 104 124
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 104
  • Фахове випробування: 124
+