Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 6м
ВМ 18 • К 9
Заяв 1
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа / Готельне обслуговування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко А. В. 210.000 До наказу (к) 110 100
  • Українська мова: 110
  • Фахове випробування: 100
+