Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Херсонська областьХерсонський національний технічний університет

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 11 • БМ 5 • К 6
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваль І. О. 178.570 До наказу (б) 106 183 18.67
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 183
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.67
+
2 Таран М. С. 162.580 До наказу (б) 106 163 16.68
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 163
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.68
+
3 Лук`янченко М. І. 158.720 До наказу (б) 125 151 15.52
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 151
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.52
+
4 Дудко В. В. 125.670 Допущено 121 109 13.07
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 109
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.07
5 Кулагіна Д. Ю. 46.840 Зареєстровано 106 15.04
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.04