Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Смішко Т. В. 0.000 Відмова
2 Хрипко В. В. 0.000 Відмова
3 Авдєєва Є. О. 0.000 Відмова
4 Понікаревич О. П. 0.000 Відмова
5 Железнякова Є. Ю. 0.000 Відмова
6 Волченко Г. С. 0.000 Відмова
7 Савченко А. Л. 0.000 Відмова