Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 1 • БМ 1
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Серт О. М. 175.500 До наказу (к) 138 168 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 168
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
2 Соколова Т. І. 181.000 Відмова 130 182 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 182
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
3 Федорченко О. Р. 175.830 Відмова 111 180 13.08
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.08
4 Черемуш І. В. 155.050 Відмова 100 160 10.05
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.05
5 Худобенко Н. А. 148.510 Відмова 100 145 14.76
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.76
6 Мазур А. Ю. 34.500 Відмова 138
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
7 Ревегук К. В. 29.000 Відмова 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116