Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 8 • К 8
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Антонюк А. І. 181.570 Відмова 106 190 12.57
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.57
2 Чернявська А. А. 36.000 Відмова 144
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144