Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 25 • К 25
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в м`ясній та рибопереробній галузях
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новічков О. В. 179.200 До наказу (к) 147 185 3.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.7
+
2 Шемет Л. В. 157.650 До наказу (к) 100 171 4.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 171
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.4
+
3 Горбенко Д. О. 198.050 Відмова 173 190 12.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 173
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.3
4 Алієв Н. 166.300 Відмова 100 175 10.05
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.05