Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корзун Я. В. 382.000 До наказу (к) 107 120 155
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • РК: 1.04
+
2 Рудько Д. А. 376.000 До наказу (к) 116 113 147
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 113
  • Середній бал документа про освіту: 147
  • РК: 1.04
+
3 Сімонов В. О. 374.000 До наказу (к) 101 111 162
  • Українська мова: 101
  • Біологія: 111
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.04
+
4 Маркін Є. А. 354.000 До наказу (к) 111 104 139
  • Українська мова: 111
  • Біологія: 104
  • Середній бал документа про освіту: 139
  • РК: 1.04
+
5 Гаман М. В. 347.000 До наказу (к) 100 102 145
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 102
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • РК: 1.04
+