Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 104
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Онисько Р. В. 130.250 Допущено 116 109 148
  • Українська мова: 116
  • Математика: 109
  • Фахове випробування: 148
2 Дітковський Ю. В. 73.000 Відмова 162 130
  • Українська мова: 162
  • Математика: 130