Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.6
Прохідний бал на бюджет 2020: 152.437 Детальніше
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кротова В. В. Пр. 2 143.107 До наказу (б) 132 124 157 149
  • Українська мова: 132
  • Математика: 124
  • Біологія: 157
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
+
2 Гуляєва Г. М. Пр. 1 132.131 До наказу (б) 130 100 148 145
  • Українська мова: 130
  • Математика: 100
  • Біологія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
+
3 Аперчой А. О. Пр. 1 117.253 До наказу (к) 115 104 105 150
  • Українська мова: 115
  • Математика: 104
  • Хімія: 105
  • Середній бал документа про освіту: 150
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
+
4 Тетеря К. Р. К 134.895 Допущено 115 131 150 152
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Географія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
5 Піхотенко М. С. К 127.602 Допущено 120 100 152 151
  • Українська мова: 120
  • Математика: 100
  • Іноземна мова: 152
  • Середній бал документа про освіту: 151
  • РК: 1.02