Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 12 • БМ 2 • К 10
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тімошов М. В. 508.000 До наказу (б) 150 175 183
  • Українська мова: 150
  • Математика: 175
  • Середній бал документа про освіту: 183
+
2 Черниш Ю. І. 492.000 До наказу (б) 150 175 167
  • Українська мова: 150
  • Математика: 175
  • Середній бал документа про освіту: 167
+
3 Гапон В. В. 606.500 Відмова 178 168 174
  • Українська мова: 178
  • Історія України: 168
  • Середній бал документа про освіту: 174
4 Сахно В. В. 464.250 Відмова 117 124 163
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 124
  • Середній бал документа про освіту: 163
5 Вакульчук О. В. 464.000 Відмова 150 175 139
  • Українська мова: 150
  • Математика: 175
  • Середній бал документа про освіту: 139
6 Назарчук Л. В. 454.500 Відмова 124 106 167
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 106
  • Середній бал документа про освіту: 167