Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.45 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Багоцька В. А. 137.050 Рекомендовано (к) 122 121 156
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 156