Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мокроносова Є. С. 466.250 До наказу (к) 140 109 155
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • РК: 1.02
+
2 Рудик Л. В. 434.500 До наказу (к) 100 126 152
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 126
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
+