Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 40 • БМ 9 • К 31
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.56
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 83
  • Конкурс на бюджет: 8.3
  • Зараховано: 63
  • Оригіналів: 63
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рудяк Т. Я. 104.600 До наказу (б) 106 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 104
+
2 Пилипенко К. М. 102.800 До наказу (б) 100 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 104
+
3 Коняєва А. К. 117.400 До наказу (к) 130 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 112
+
4 Перга В. В. 106.300 Рекомендовано (б) 121 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 100
5 Носенко Д. Є. 106.100 Рекомендовано (к) 111 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 104