Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 290 • К 290
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дерій Д. О. 150.500 До наказу (к) 125 137 170
  • Українська мова: 125
  • Історія України: 137
  • Фахове випробування: 170
+
2 Богуш М. Ю. 134.250 Відхилено (к) 119 138 140
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 138
  • Фахове випробування: 140
3 Бородич Б. Ю. 81.000 Відмова 176 148
  • Українська мова: 176
  • Історія України: 148