Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 15 • БМ 2 • К 13
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дейнека І. О. 155.000 До наказу (б) 109 119 196
  • Українська мова: 109
  • Математика: 119
  • Фахове випробування: 196
+
2 Захарченко В. А. 80.250 Відмова 166 155
  • Українська мова: 166
  • Математика: 155
3 Дорош К. О. 69.000 Відмова 132 144
  • Українська мова: 132
  • Математика: 144
4 Грінченко А. В. 61.250 Скасовано (втрата пріор.) 126 119
  • Українська мова: 126
  • Математика: 119
5 Грінченко А. В. 61.250 Відмова 126 119
  • Українська мова: 126
  • Математика: 119
6 Очаковська Ю. О. 61.000 Відмова 122 122
  • Українська мова: 122
  • Математика: 122