Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шкроботько Н. П. 158.800 До наказу (к) 138 160 4.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.3
+
2 Крисюк О. В. 150.800 До наказу (к) 138 150 3.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.8
+
3 Меньшикова Ю. В. 33.750 Відмова 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 135
4 Фільченкова М. Д. 29.000 Відмова 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
5 Кубах Д. В. 25.000 Відмова 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100