Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 2.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 50
  • Конкурс на бюджет: 7.14
  • Зараховано: 49
  • Оригіналів: 49
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 233
  • Конкурс на бюджет: 46.6
  • Зараховано: 35
  • Оригіналів: 35
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кучер О. В. 141.000 До наказу (б) 165 135 132
  • Українська мова: 165
  • Математика: 135
  • Фахове випробування: 132
+
2 Лихманюк Н. О. 139.250 До наказу (б) 132 105 160
  • Українська мова: 132
  • Математика: 105
  • Фахове випробування: 160
+
3 Грибель В. Б. 139.000 До наказу (б) 141 159 128
  • Українська мова: 141
  • Математика: 159
  • Фахове випробування: 128
+
4 Виговська М. І. 127.250 До наказу (б) 115 130 132
  • Українська мова: 115
  • Математика: 130
  • Фахове випробування: 132
+
5 Бойчук М. О. 65.500 Зареєстровано 145 117
  • Українська мова: 145
  • Математика: 117
6 Вітинюк О. М. 62.500 Зареєстровано 134 116
  • Українська мова: 134
  • Математика: 116
7 Касьяненко А. А. 60.500 Зареєстровано 137 105
  • Українська мова: 137
  • Математика: 105
8 Сенько Ю. Ю. 71.250 Відмова 143 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 142
9 Дейнека І. О. 57.000 Скасовано (втрата пріор.) 109 119
  • Українська мова: 109
  • Математика: 119