Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Таран К. Т. 311.000 До наказу (к) 159 152
  • Українська мова: 159
  • Фахове випробування: 152
+
2 Цапун С. В. 279.000 До наказу (к) 135 144
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 144
+
3 Боднарчук А. О. 247.000 Рекомендовано (к) 135 112
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 112
+
4 Маланчук К. І. 239.000 Допущено 135 104
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 104