Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Вінницька областьВідокремлений структурний підрозділ «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лебідь В. С. 303.750 Допущено 115 160
  • Українська мова: 115
  • Фахове випробування: 160