Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дзіміна О. Л. 524.000 До наказу (б) 190 190 144
  • Українська мова: 190
  • Математика: 190
  • Середній бал документа про освіту: 144
+
2 Затайдух В. М. 512.000 До наказу (б) 190 190 132
  • Українська мова: 190
  • Історія України: 190
  • Середній бал документа про освіту: 132
+
3 Стегней Р. М. 518.490 Допущено 155 163.8 175
  • Українська мова: 155
  • Географія: 163.8
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • СК: 1.05
4 Макарець Ю. А. 177.000 Зареєстровано 177
  • Середній бал документа про освіту: 177
5 Коломієць Н. О. 149.000 Зареєстровано 149
  • Середній бал документа про освіту: 149