Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шміголь Т. І. 574.000 До наказу (б) 200 200 174
  • Українська мова: 200
  • Історія України: 200
  • Середній бал документа про освіту: 174
+
2 Чорноока О. С. 566.000 До наказу (б) 190 190 186
  • Українська мова: 190
  • Історія України: 190
  • Середній бал документа про освіту: 186
+
3 Серачов В. О. 525.000 До наказу (б) 190 190 145
  • Українська мова: 190
  • Історія України: 190
  • Середній бал документа про освіту: 145
+
4 Коломієць Н. О. 481.950 До наказу (б) 150 160 149
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 160
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • СК: 1.05
+
5 Андріяшко А. В. 445.000 До наказу (б) 150 160 135
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 160
  • Середній бал документа про освіту: 135
+
6 Котляр А. В. 534.000 До наказу (к) 190 190 154
  • Українська мова: 190
  • Історія України: 190
  • Середній бал документа про освіту: 154
+
7 Кондратюк Є. А. 529.000 До наказу (к) 200 200 129
  • Українська мова: 200
  • Історія України: 200
  • Середній бал документа про освіту: 129
+
8 Лебідь В. Ю. 502.163 Допущено 119 138 157
  • Українська мова: 119
  • Географія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 157
  • СК: 1.05
9 Затайдух В. М. 132.000 Зареєстровано 132
  • Середній бал документа про освіту: 132