Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 3 • К 2
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Максимишина Т. С. 370.000 До наказу (б) 190 180
  • Українська мова: 190
  • Фахове випробування: 180
+
2 Кучер О. Я. 370.000 До наказу (б) 180 190
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 190
+
3 Іванов В. Ю. 360.000 До наказу (б) 180 180
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 180
+