Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Макарець Ю. А. 380.000 До наказу (б) 190 190
  • Українська мова: 190
  • Фахове випробування: 190
+
2 Задніпренко М. А. 360.000 До наказу (б) 180 180
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 180
+
3 Кучер О. Я. 0.000 Зареєстровано