Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 7 • БМ 5 • К 2
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 110
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 110
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 110
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 110
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шимон Р. І. 527.625 До наказу (б) 122 185 165
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 185
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
2 Джупіна О. Ю. 503.738 До наказу (б) 139 112 166
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 112
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
3 Бізіля Д. І. 448.750 До наказу (б) 123 145 150
  • Українська мова: 123
  • Математика: 145
  • Середній бал документа про освіту: 150
  • РК: 1.02
+
4 Ковач Т. Ю. 420.000 До наказу (б) 145 110 165
  • Українська мова: 145
  • Історія України: 110
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • РК: 1.02
+
5 Чепак М. М. 409.500 До наказу (б) 125 104 135
  • Українська мова: 125
  • Біологія: 104
  • Середній бал документа про освіту: 135
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
6 Фостій Г. В. 479.750 Відмова 128 127 161
  • Українська мова: 128
  • Математика: 127
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • РК: 1.02
7 Пімінов П. М. 399.250 Відмова 100 109 138
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 109
  • Середній бал документа про освіту: 138
  • РК: 1.02
8 Дан С. Н. 395.000 Відмова 120 120 155
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • РК: 1.02
9 Білець В. В. 386.000 Відмова 104 115 141
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 141
  • РК: 1.02