Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМ 3 • К 2
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фундовний М. В. 350.000 До наказу (б) 170 180
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 180
+
2 Корнієнко Д. А. 340.000 До наказу (б) 160 180
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 180
+
3 Семидоцька О. В. 340.000 До наказу (б) 170 170
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 170
+