Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 11
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голубицька Н. В. 360.000 До наказу (б) 170 190
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 190
+
2 Пукшин М. О. 360.000 До наказу (б) 170 190
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 190
+
3 Пукшин П. О. 350.000 До наказу (б) 170 180
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 180
+
4 Мирошник Г. В. 350.000 До наказу (б) 170 180
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 180
+
5 Лагоцька Н. Ф. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 160
+
6 Смірнова І. Г. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 160
+
7 Стельмах Н. А. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 160
+
8 Назаренко О. А. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 160
+
9 Харечко Д. М. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 160
+
10 Гришин О. О. 290.000 До наказу (б) 140 150
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 150
+
11 Смородінова Т. О. 310.000 Допущено 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 160
+