Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дулюк-Орлов Д. Б. 0.000 Відмова
2 Мекіса В. В. 0.000 Відмова
3 Ящук І. Ю. 0.000 Відмова
4 Босюк Д. О. 0.000 Відмова
5 Юхимчук С. Р. 0.000 Відмова