Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 104
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Левицький С. М. 157.250 До наказу (к) 165 144 160
  • Українська мова: 165
  • Математика: 144
  • Фахове випробування: 160
+
2 Шух К. І. 168.500 Допущено 175 163 168
  • Українська мова: 175
  • Історія України: 163
  • Фахове випробування: 168
3 Дмитрик С. А. 79.500 Відмова 176 142
  • Українська мова: 176
  • Математика: 142
4 Ціцяла А. М. 77.000 Відмова 160 148
  • Українська мова: 160
  • Географія: 148
5 Маркевич А. В. 72.750 Відмова 144 147
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 147
6 Боянівська Х. Ф. 68.750 Відмова 145 130
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 130
7 Малишко А. П. 65.250 Відмова 113 148
  • Українська мова: 113
  • Біологія: 148
8 Яворська Ю. І. 63.250 Відмова 153 100
  • Українська мова: 153
  • Історія України: 100
9 Когут Д. 53.500 Відмова 104 110
  • Українська мова: 104
  • Математика: 110