Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кизик П. І. 310.000 До наказу (к) 111 165 172
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 172
+
2 Верба Т. Ю. 296.000 До наказу (к) 100 140 176
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 176
+