Зачекайте...

181 Харчові технології

УК Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 9 • К 9
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Райніш С. С. 134.500 До наказу (к) 149 165 112
  • Українська мова: 149
  • Історія України: 165
  • Фахове випробування: 112
+
2 Ляльчук Т. С. 126.750 До наказу (к) 128 139 120
  • Українська мова: 128
  • Історія України: 139
  • Фахове випробування: 120
+
3 Свида В. В. 124.500 До наказу (к) 140 142 108
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 142
  • Фахове випробування: 108
+
4 Марфинець Л. І. 121.000 До наказу (к) 120 124 120
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 120
+
5 Сабляш М. І. 105.500 До наказу (к) 122 100 100
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 100
  • Фахове випробування: 100
+