Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Данильченко В. Ю. 380.000 До наказу (к) 105 137 138
  • Українська мова: 105
  • Біологія: 137
  • Середній бал документа про освіту: 138
+
2 Фомінов О. С. 346.000 До наказу (к) 100 116 130
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 116
  • Середній бал документа про освіту: 130
+
3 Северин К. С. 605.325 Рекомендовано (к) 161 157 179
  • Українська мова: 161
  • Біологія: 157
  • Середній бал документа про освіту: 179
  • СК: 1.05
4 Каргін О. В. 472.763 Рекомендовано (к) 122 115 154
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 115
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • СК: 1.05
5 Саф`янов Р. Ю. 472.500 Рекомендовано (к) 109 143 135
  • Українська мова: 109
  • Біологія: 143
  • Середній бал документа про освіту: 135
  • СК: 1.05
6 Ханов О. М. 455.250 Рекомендовано (к) 126 115 154
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 154