Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 12 • БМ 5 • К 7
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ісаков А. В. 340.000 До наказу (б) 160 180
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 180
+
2 Єременко В. І. 330.000 До наказу (б) 160 170
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 170
+
3 Пацула Ю. О. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 170
+
4 Кєріна А. І. 320.000 До наказу (к) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+