Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 12 • БМ 5 • К 7
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Римар Н. В. 340.000 До наказу (б) 160 180
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 180
+
2 Гома О. Г. 340.000 До наказу (б) 160 180
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 180
+
3 Колісніченко О. М. 330.000 До наказу (б) 150 180
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 180
+
4 Писарєва А. В. 320.000 До наказу (б) 140 180
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 180
+
5 Новікова М. О. 310.000 До наказу (б) 130 180
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 180
+
6 Картамишева О. О. 300.000 До наказу (б) 130 170
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 170
+
7 Доніч І. В. 300.000 До наказу (б) 130 170
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 170
+
8 Луценко Є. С. 290.000 Відмова 130 160
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 160
9 Ложкіна О. А. 0.000 Відмова
10 Оборіна Г. І. 0.000 Відмова