Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гроссу Н. В. 330.000 До наказу (к) 150 180
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 180
+
2 Базанова В. М. 315.000 До наказу (к) 140 175
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 175
+
3 Байдаков В. О. 280.000 До наказу (к) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 150
+
4 Вільжис М. А. 260.000 До наказу (к) 130 130
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 130
+
5 Нощенко Ю. Ю. 260.000 До наказу (к) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 140
+
6 Гнатенко І. А. 255.000 До наказу (к) 100 155
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 155
+
7 Михайлусенко А. В. 250.000 До наказу (к) 120 130
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 130
+
8 Носова Т. С. 220.000 До наказу (к) 100 120
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 120
+