Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІПіХВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Осадча А. О. 142.188 Відмова 141 124 135 171
  • Українська мова: 141
  • Математика: 124
  • Біологія: 135
  • Середній бал документа про освіту: 171
  • РК: 1.02
2 Геращенко М. М. 141.474 142 109 146 167
  • Українська мова: 142
  • Математика: 109
  • Біологія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
3 Черкашина І. В. 119.748 Відмова 110 105 122 170
  • Українська мова: 110
  • Математика: 105
  • Географія: 122
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02