Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 50 • К 50
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 104
  • Конкурс на бюджет: 2.6
  • Зараховано: 65
  • Оригіналів: 65
  • Рекомендовано всього: 18
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сорочинський Н. А. 258.000 До наказу (к) 104 154
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 154
+
2 Гудзікевич Д. С. 204.000 До наказу (к) 104 100
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 100
+