Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 78
  • Конкурс на бюджет: 13
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 89
  • Конкурс на бюджет: 8.9
  • Зараховано: 60
  • Оригіналів: 59
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Доброріз Н. В. 252.000 До наказу (к) 152 100
  • Фахове випробування: 152
  • Середній бал документа про освіту: 100
+
2 Шпильчак О. С. 204.000 До наказу (к) 104 100
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 100
+
3 Уманець Р. А. 114.000 До наказу (к) 104 10
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 10
+
4 Мороз О. А. 114.000 До наказу (к) 104 10
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 10
+
5 Мілінчук С. І. 254.000 Рекомендовано (к) 104 150
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 150
6 Лепетинський Д. А. 244.000 Рекомендовано (к) 144 100
  • Фахове випробування: 144
  • Середній бал документа про освіту: 100