Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шаповалов А. Ю. 447.000 До наказу (к) 130 170 147
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 170
  • Середній бал документа про освіту: 147
+
2 Цілінський Д. В. 122.000 Зареєстровано 122
  • Середній бал документа про освіту: 122