Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 37 • К 37
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Троєнко В. В. 310.000 До наказу (к) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 160
+
2 Торчинський М. Г. 310.000 До наказу (к) 160 150
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 150
+
3 Форе І. А. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
4 Христенко О. В. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
5 Захожий О. П. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
6 Вишневська Г. І. 0.000 Зареєстровано