Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Красюк В. С. 158.000 До наказу (б) 123 113 198
  • Українська мова: 123
  • Математика: 113
  • Фахове випробування: 198
+
2 Корчуганов В. А. 64.750 Відмова 131 128
  • Українська мова: 131
  • Математика: 128
3 Лебединський О. Ю. 61.000 Відмова 137 107
  • Українська мова: 137
  • Математика: 107
4 Семихатка Д. О. 60.250 Відмова 122 119
  • Українська мова: 122
  • Математика: 119
5 Сотніков Д. О. 58.500 Відмова 115 119
  • Українська мова: 115
  • Математика: 119