Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Швидкий Д. Р. 158.000 До наказу (к) 130 122 190
  • Українська мова: 130
  • Хімія: 122
  • Фахове випробування: 190
+
2 Гензул М. А. 146.250 До наказу (к) 128 133 162
  • Українська мова: 128
  • Біологія: 133
  • Фахове випробування: 162
+
3 Лозинська А. Ю. 146.250 До наказу (к) 119 106 180
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 106
  • Фахове випробування: 180
+
4 Загарнюк А. В. 71.250 Відмова 145 140
  • Українська мова: 145
  • Математика: 140
5 Буданова С. О. 70.000 Відмова 138 142
  • Українська мова: 138
  • Математика: 142
6 Гребенчуков В. В. 56.750 Відмова 102 125
  • Українська мова: 102
  • Біологія: 125