Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 6м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Григорчук Л. Т. 356.250 До наказу (к) 149 170
  • Українська мова: 149
  • Фахове випробування: 170
+
2 Рябой В. І. 270.000 Допущено 112 130
  • Українська мова: 112
  • Фахове випробування: 130
+