Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Запорізька областьДержавний навчальний заклад "Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти"

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • БМ 14 • К 16
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.07
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 150
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соколова А. І. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+