Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 3 • БМ 3
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фургал Н. О. 314.500 До наказу (б) 130 152
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 152
+
2 Томусяк П. О. 311.000 До наказу (б) 124 156
  • Українська мова: 124
  • Фахове випробування: 156
+
3 Шевчук А. О. 244.000 До наказу (б) 120 124
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 124
+