Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.09
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Артьомов Б. В. 149.002 Рекомендовано (к) 135 133 171 162
  • Українська мова: 135
  • Математика: 133
  • Біологія: 171
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.02
2 Шаповал П. В. 128.775 Рекомендовано (к) 132 124 118 165
  • Українська мова: 132
  • Математика: 124
  • Історія України: 118
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • РК: 1.02