Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернякова О. М. 159.200 До наказу (к) 159 129 182
  • Українська мова: 159
  • Історія України: 129
  • Фахове випробування: 182
+
2 Табашна І. В. 63.300 Зареєстровано 104 107
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 107