Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 11м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Юхимчук В. О. 153.400 До наказу (к) 120 158 175
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 158
  • Фахове випробування: 175
+
2 Костанда Н. Ф. 151.700 До наказу (к) 144 115 185
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 115
  • Фахове випробування: 185
+
3 Мацола І. І. 145.500 До наказу (к) 136 129 165
  • Українська мова: 136
  • Історія України: 129
  • Фахове випробування: 165
+