Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Євтушенко І. О. 135.864 До наказу (к) 155 105 131 147
  • Українська мова: 155
  • Математика: 105
  • Фізика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 147
  • РК: 1.02
+
2 Білоцерківська В. Л. 128.469 До наказу (к) 122 100 143 175
  • Українська мова: 122
  • Математика: 100
  • Біологія: 143
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • РК: 1.02
+
3 Шмарловська Є. Р. 126.429 До наказу (к) 128 100 133 159
  • Українська мова: 128
  • Математика: 100
  • Біологія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.02
+
4 Кнітель Д. Е. 128.316 Допущено 126 100 144 157
  • Українська мова: 126
  • Математика: 100
  • Іноземна мова: 144
  • Середній бал документа про освіту: 157
  • РК: 1.02
5 Дулін М. В. 121.431 Допущено 125 103 116 154
  • Українська мова: 125
  • Математика: 103
  • Фізика: 116
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • РК: 1.02