Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Боков М. В. 453.500 До наказу (к) 126 124 141
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 124
  • Середній бал документа про освіту: 141
  • РК: 1.02
+
2 Погорелова Т. Д. 476.750 Допущено 113 146 153
  • Українська мова: 113
  • Біологія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • РК: 1.02